Bilim Şenliği Proje Yarışması

Okulumuzda yapılan 3. Bilim Şenliğimizde öğrencilerimiz projelerini sundular. Projeler okulumuz öğretmenleri arasından seçilen jüri tarafından değerlendirilerek 1. 2. ve 3. proje belirlendi. “Rüzgar Enerjisinden Elektrik Enerjisine” projesiyle 4-A sınıfımdan Bahar Aylin ERYILMAZ 1.’liğe, “Odamdaki Gökkuşağı” projesiyle 2-A sınıfından Demiz OK 2.’liğe, “Küresel Isınma” projesiyle 3-A sınıfından Zeynep Sena ÖNEN  3.’lüğe, “Buharlı Tekne” projesiyle 5-A sınıfından Elif yağmur ORAL, “DNA Sarmalı” projesiyle Engin Doruk ÖNGEN ve “Patatesteki Enerji” projesiyle 1-A sınıfından Ilgın Ada ÇAYLAK mansiyon ödülüne layık görüldü. Katılan tüm projelere katılım sertifikaları verildi. Başarılı çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi kutluyoruz.